Желание за истина

Желание за истина

14,95 лв.
С вкл. данък

Желание за истина

Автор: Сесилия Атиа
Година на издаване: 2014
Брой страници: 304
Корици: меки
Размери: 13х21 см
  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Анотация:

За пръв път Сесилия Атиа споделя с читателите истината за своя живот. От щастливото детство и изпълнената с несигурност младост до първия си брак с телевизионния водещ Жак Мартен. За срещата си с бъдещия президент на Франция Никола Саркози, влюбването им и съвместния им живот в Елисейския дворец. Благодарение на неговата безгранична амбиция, себеотдаденост и увереност Сесилия се научава да вярва в себе си.

Бившата Първа дама на Франция открито разказва и за решението си да се раздели с влиятелния политик, за да се омъжи за бизнесмена Ришар Атиа.

Истинската Сесилия – решителна и борбена, ръководена от стремежа към справедливост – коренно се различава от налагания от медиите образ. Тя проявява изключителна воля и неотстъпчивост при преговорите с полковник Кадафи. Благодарение на нея петте несправедливо осъдени на смърт български медицински сестри и палестинският лекар са спасени. Сесилия определя това събитие като най-разтърсващото в живота си, помогнало ѝ да открие истинското си призвание: да помага на онеправданите.

9789542613848
Нов