Бъдещето на успеха

Бъдещето на успеха

19,00 лв.
С вкл. данък

Бъдещето на успеха
Робърт Б. Рейч

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Бъдещето на успеха
Робърт Б. Рейч

Издателство: Рой Комюникейшън

Безспорно "Бъдещето на успеха" идва навреме в България. Една книга написана смело и провокативно. Авторът Робърт Б. Рейч ни поднася мъдър поглед над природата на нашето съществуване, като открехва вратата, за да ни представи своето разбиране за множеството социални, икономически, политически и философски проблеми, свързани с отделната личност и обществото като цяло. Книгата не предлага решения, нито голи истини, с които да общуваме, напротив - аналитичността в твърденията се превръщат в смирение, което от своя страна удвоява силата на убежденията на автора.
Това, което завладява в тази книга, е фактът, че духът на Робърт Б. Рейч струи във всяка нейна фибра и ни призовава: Carpe diem! (Улови мига!). Да се събудиш от съня, в който съществуваш, за да избереш своя собствен път на възприятия, на труд и изобщо на съществуване. Път, който изключва обществото без идеи и се вглежда в бъдещето, за да открие и разбере настоящето. Път, в който работата е само една част, при това не единствената от нашия живот.
"Бъдещето на успеха" е не просто книга, посветена на разбирането на новия тип култура и социални взаимоотношения, които идват заедно с новата икономика, търсеща все по-добрата и по-добрата сделка. Тя е дълбоко философска книга, която си поставя за цел да изследва духа в екстремните ситуации на всекидневието. Погледната във философски план "Бъдещето на успеха" търси като краен резултат плода на духа - "любов, наслада, мир, спокойствие, доброта, милост, вярност, нежност и самоконтрол"!

 

Страници:240
Корици:твърди
Тегло:500 грама
9549050149
Нов