Гобленът на живота и Единствен - две книги в едно издание

Гобленът на живота и Единствен - две книги в едно издание

10,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Ивайло Митев
Корици: твърди

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

За да се роди едно Българско дете

В рамките на поредната кампания целият приход от продажбата на тиража ще бъде преведен по сметката на избраната клиника от семейство Елена и Димитър Дерменджиеви от Пловдивското село Крумово, като дарение в подкрепа на тяхната следваща инвитро процедура в борбата им да бъдат родители!

„Всеки от нас се ражда и умира. Казват, че когато смъртта ни прибере, това е за да открием отново източника на живот. Тогава нашата душа полита в безвремието, докато дойде моментът да завърти отново колелото на земните си дни. Понякога, винаги неочаквано, човек губи това свое право необратимо. Тогава, останал сам, той полита към залеза на своето време.

Един мъж направи твърде късно своята горчива равносметка и опустошил себе си, остана сам пред мрака на безкрайната бедсна! Изгубил безвъзвратно своята най-велика божествена привилегия да живее, той сам прекъсна завинаги нишката на своя Гоблен на живота и полетя, но не към вечността, а към завършека на своята, дарена от Създателя съдба. Защото има души, които дори Смъртта отказва да прибере!“

Ивайло Митев

Жени Хаджииванова
9786199096963
Нов