Старата къща

16,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Люси Елеазар

Издателство: Оптимал

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 188

Тегло: 231 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Младата учителка Албена се връща в опустелия си роден дом, за да прекара последна ваканция преди да вземе тежкото решение да го продаде. Още със стъпването там оживяват не само спомените за загиналите ? родители, но и за Тодор - момчето, в което е била влюбена и който я е предал жестоко, принуждавайки я да напусне града преди десет години. Eдна случайно намерена снимка изправя Албена пред разплитането на столетна тайна. А Тодор е единственият, който може да ? помогне да открие истината. Ще могат ли раните от миналото да заздравеят и ще успеят ли двамата да обединят усилията си срещу неочакваните си врагове?

Люси Елеазар е автор на съвременни български романи. Дебютът ? е с романа "Сърце от камък" през 2017 г. Второто ? заглавие, "За една нощ", се задържа в Топ 10 на най-продаваните книги в продължение на половин година от издаването си през 2018 г., а третото заглавие, "Предсказанието", директно заема челното място при издаването си през юни 2019 г.

Книгите на Люси Елеазар представят българската действителност, пречупена през призмата на красиви романтични истории, близки до читателя, стоплящи сърцето и предизвикващи всеки да се огледа отново, за да види красивото в действителността.

9786199090190

Информационен лист

Височина
23 см.
Ширина
15 см.
Тегло
231 гр.