• Нов
  • Нов

Зеницата на смъртта Кн.1: Тотемът на мистика

15,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Силвия Петрова

Издателство: Весела Люцканова

Година на издаване: 2012 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 624

Тегло: 476 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Силвия Петрова е родена през 1986 г. в гр. Пирдоп. Влюбва се във фентъзито покрай забавната книжка "Уилоу". Още от дете пише - първо стихотворения, после кратки разкази, но мечтае за написването на роман. Започва първите си опити за писане на фентъзи на двайсет години и се отдава изцяло на него.

Свят, тънещ в мрак, свят, обречен да остане без име. Време, в което пропитата с кръв земя ще тлее, обхваната в зелените огньове на Хаоса. Близо е краят на дните Блажени. Черни изчадия като безумно море ще залеят светлината на живота и там, където мъглите разстилат се върху чертаещи съдбата пътища, надеждата мъртва ще падне навеки.

Бойците на мрака и светлината се раждат и си отиват. Времето отлита, превръщайки делата им в легенда. Легендите се носят навред и вдъхновяват последователите, вдигнали меч в защита на свдоите идеали и прослава. Славата е кръв, кръвта е живот, животът е само преход към вечната битка между добро и зло. Неразрушим баланс, където победителите са победители, докато новите титани не се надигнат, за да довършат делата на своите предшественици.

9789543111084

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
476 гр.