• Нов
  • Нов

Приятел под наем

19,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Емилия Павлова

Издателство: Медиа Груп

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 320

Тегло: 420 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

“Любовта е река. Намира пролуки и се промушва през невидимите очертания на душата. Ще се излее изведнъж и ще носи всичко, което е събирала по пътя си. Можеш да я преградиш, за да остане в теб завинаги. Ще пиеш ли застояла вода? Можеш да я пуснеш да мине през теб и да се излее навън. А тогава, приятелю, тогава ти остава само да пиеш. Пий с жажда!”

Случайна среща, дръзко предложение и скрити надълбоко тайни отключват поредица от събития, които ще поведат Александър и Мая по пътя на смелостта и страха, илюзията и реалността, предизвикателството да намериш мястото си в живота, трудните избори и болката да ги отстояваш.

След дълго пребиваване в чужбина Александър попада в капана на родната българска действителност и още с пристигането си е оплетен в нелегален канал за антики, подмолни игри за власт и пари, предателство и жажда за отмъщение.

С риск за живота си той се впуска в опасна игра на ръба на оцеляването и в друга още по-неочаквана игра, където чуждите думи покълват и чертаят светове в собственото съзнание, а границата между приятелството и любовта е болезнено чуплива.

Остава само силата да избереш кой да те убие – враговете ти или човекът, когото обичаш.

Медиа Груп
9789542955719

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
420 гр.