• Нов
  • Нов

Магия за дълголетие

25,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Антонина Дуриданова

Издателство: Книжен тигър

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 222  

Тегло: 371 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Антонина Дуриданова живее в Америка от 53 години, но не е прекъсвала връзката си с България. След като се пенсионира, започва да пише и през 2020 година публикува първата си книга "Бягство от желязната завеса. Ново начало и завръщане".

В книгата "Магия за дълголетие" тя споделя свои впечатления, мисли и преживявания по въпроса за поддържане на здравословно тяло и ум в щастлива и задоволителна среда. Антонина предава на читателите си своя опит, знания и умения за постигане на пълноценен и щастлив живот. Тя описва как успява да запази външния си облик, както и душевния си мир със свои методи за спортуване, хранене, начин на мислене, общуване, както и умствени занимания. Антонина отбелязва изключителното значение и полза от пътуването, като предоставя на читателя описания от лични преживявания на пътувания по света.

"Магия за дълголетие" е книга пътеводител за прилагане на методи за дълъг здравословен и щастлив живот. Авторката насърчава читателите си да изберат свой режим, който отговаря на техните интереси, като добавя, че всеки един от нас кове сам съдбата си.

9789544290498

Информационен лист

Височина
23 см.
Ширина
16 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
371 гр.