Приказки на народите

17,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Борис Акунин

Издателство: Еднорог

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 192

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Поредно доказателство за разностранния талант на Борис Акунин. Този път прочутият писател се преобразява в разказвач от класата на Андерсен и Шарл Перо и ни представя свои авторски приказки, които ще се харесат на малки и по-големи читатели. В колекцията са включени приказки на различни народи, като Акунин представя някои традиционни сюжети и познати герои, но в съвсем нова светлина.

 

Запазвайки класическата структура на една приказка, но придържайки се към националния колорит, стил и начин на разказване, авторът ни поднася коя от коя по-омагьосващи истории за грозни дракони и малки храбри рицари, за вещици и безразсъдни глупаци. Приказките преливат една в друга и така удоволствието от четенето им е още по-голямо. Една колекция, която е чудесен подарък за читатели на всяка възраст. У нас тя излиза с авторски илюстрации на Христо Хаджитанев.

 

Тази книга е за всички, които обичат да четат за големи страшни дракони и малки, храбри рицари, за онези, които вярват, че любовта сама си е господарка и че феите дават подаръци.

 

Тези приказки са и смешни, и страшни, и весели, и мъдри, и за момчета, и за момичета, както и за всички, които отдавна вече имат свои деца и внуци – накратко, такива, каквито трябва да бъдат приказките.

9789543652648

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Тегло
200 гр.