• Нов
  • Нов

Черният клас

25,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Борислава Манова

Издателство: Библиотека „България“

Година на издаване: 2024 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 176

Тегло: 250 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Да те разплаче, да те усмихне, да те приближи до прошката – всичкото това – едновременно. Може го само добрата проза, написана от изключителен разказвач. За мен Борислава Манова е явление! Първият ѝ роман! Възторжените думи не бива да се пестят, особено като са те направили щастлив читател. Имах привилегията и да съм редактор, но основната ми задача беше да не повредя този вълнуващ, интересен, с дълбока, но ненатрапчива психология, ръкопис. Сигурна съм, че книгата тепърва ще завоюва читателски сърца. Неизбежно е, защото има вени и… всъщност е кръвопреливане.

Камелия Кондова, редактор

Напускайки страната си, за да започне нов живот, младата Марлена постъпва на работа в непознато село и неволно се оказва в центъра на конфликт между два враждуващи народа. Светът ѝ се променя след срещата ѝ с местния жътвар Максим, чието примамливо обаяние се равнява на опасностите, които запознанството им носи със себе си. Героинята е напът да научи, че човешките взаимоотношения не са толкова открити и чисти, колкото си е представяла, че сърцето е изкусен ловец, но и лош съветник, а плановете, които селото крои, далеч не са най-страшното, което може да я сполети…

Но „Черният клас“ не е типична история за война, нито за любов, а за това колко далече може да стигне душата в бягството от собствената си самота.

9786197748192

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14,5 см.
Дебелина
1,5 см.
Тегло
250 гр.