• Нов
  • Нов

Игра на страхове

19,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Джия Фламей

Издателство: Фрея

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 170

Тегло: 120 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В „Игра на страхове“, на фона на мистериозни и дори зловещи събития, една жена ще се сблъска със своите демони, ще последва дълга си, ще пожертва мечтите си и ще си припомни, че розите имат бодли...

От какво се страхувате? Готови ли сте да застанете с лице срещу демоните от вашето подсъзнание? Бихте ли ги споделили и с кого? А подарявали ли са ви червени рози?

Неочаквано телефонно обаждане срива осигурения живот на Лорияна в Лондон. Баща ѝ през плач ѝ казва, че умира и я моли да се прибере в България. На изпитание са поставени споделената ѝ любов с Джейсън и мечтаната работа като редактор в издателство. Тя избира да последва дълга си, но най-добрата ѝ приятелка Скайлър не я разбира и приятелството им е разклатено. Не я подкрепя и Джейсън, който не се появява на летището, за да се сбогуват, и след заминаването ѝ затваря всички врати към себе си.

Съдбата я изправя отново срещу бившата ѝ голяма любов Ого, за да провери дали наистина го е преодоляла. На най-неподозираното място я среща и с друг интересен мъж – кръчмаря Христо. Лорияна ще бъде въвлечена в ужасяваща игра със страховете си и ще докаже желанието си да оцелее.

На фона на мистериозни и дори зловещи събития, които ще я накарат да се усъмни в разсъдъка си, тя ще се убеди, че понякога контролът не е в наши ръце, а вината е лош двигател. Ще си припомни също, че любимите ѝ червени рози имат бодли, че някои от тях имат цвят на кръв и че не винаги има ваза за тях.

График
9786192422431

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
0,6 см.
Тегло
120 гр.