• Нов
  • Нов

Шах и мат

22,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Али Хейзълууд

Издателство: СофтПРЕС

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 368

Тегло: 350 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Малори Грийнлийф е приключила с шаха. След като преди четири години любимият спорт води до катастрофа в семейството ѝ, днес единствените ходове, които Малори прави, са в реалността – предвижва се по черните полета между грижите за болната си майка, споровете с двете си по-малки сестри и работата в автосервиза, която гарантира оцеляването им. Докато приятелката ѝ не я убеждава да се включи в един последен турнир по шах. За всеобщо изумление никому неизвестната госпожица Грийнлийф побеждава Нолан Сойер – всеизвестния Цареубиец, любимото лошо момче в света на шаха и настоящ световен шампион.

Загубата на Нолан шокира всички, но още по-странно е желанието му отново да се изправи срещу Малори. Що за гамбит играе той? Най-умното решение за Малори би било да се откаже, но победата ѝ отваря вратите към неочакван източник на приходи, от които отчаяно се нуждае… Може да приеме шаха просто като работа, самоубеждава се тя, и не е нужно семейството ѝ да знае. Но докато се изкачва в ранглистата, Малори постепенно разбира, че играта не е само на дъската, че няма как да се скрие от светлината на прожекторите, а конкуренцията може да е жестока. И нечовешки привлекателна…

Остроумен, забавен и неустоимо романтичен – новият роман от Али Хейзълууд (авторката на  „Хипотеза за любов“ ) е задължителен за всички почитатели на рокадите и книгите! „Шах и мат“ разказва история, изтъкана от интелект, хумор и неочаквани обрати, достойни за партия шах от най-високо ниво.

9786191519651

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
1,5 см.
Тегло
350 гр.