• Нов
  • Нов

Супата на живота

12,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Ангел Вълканов

Издателство: Благодать

Година на издаване: 2020 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 280

Тегло: 229 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Романът „Супата на живота“ носи посланието, че „Светът е пълен с добри хора“. Това послание пронизва книгата от началото до края с вярата, че „Светът е пълен с добри хора“ и че той ще загине единствено, ако в него не остане нито един добър човек!

Главният герой в книгата е СпасиТел, синът на Живия Бог. Той пада в Супата на живота и открива, че там има живот! Но супата къкри в божествената реалност в очакване на празника Апокалипсис. СпасиТел се впуска в шеметно приключение, за да намери Пророка, който да му помогне да се върне на небето и да спаси света. „Светът е пълен с добри хора“ - учи той своите спътници Кичо и Звездица. Те са деца и това не е случайно. Децата са символ на бъдещето, те са новото поколение, което носи промяната. Мирогледът им не е ограничен, защото са пълни с мечти - целта на тази книга е да насочва мечтите им към доброто. Другите двама главни герои Кичо и Звездица представляват два свята - светът на хармония с природата и светът на цивилизацията. Сблъсъкът на тези два свята е представен по един забавен начин, а ролята на СпасиТел е не като съдник, а като уравновесител между човечеството и Живата природа.

Как посрещат СпасиТел в Супата на живота? Открива ли СпасиТел Пророка? Ще къкри ли Супата на живота още дълго в божествената реалност?

Книгата не е само за деца - нали е казано, че човек не може да порасне, ако не прочете всички детски книги.

Благодать
9786199104699

Информационен лист

Височина
16,5 см.
Ширина
11,5 см.
Дебелина
2,4 см.
Тегло
229 гр.