• Нов
  • Нов

Извън системата

17,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Си Джей Бокс

Издателство: Обсидиан

Година на издаване: 2016 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 376

Тегло: 300 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Нейт Романовски е решил да живее извън системата, за да се възстанови от нанесени в миналото рани. Да избяга от цивилизацията с любимата жена, да ловува с безценните си соколи и да се радва на красотата на дивата природа в Уайоминг. Идилията е нарушена от появата на двама елитни агенти от тайна организация. Те имат нужда от помощта му, за да унищожат местна терористична клетка. В замяна криминалното му досие ще изчезне.

Но нищо не е такова, каквото изглежда, и Нейт скоро ще се изправи пред хора, които представляват непосредствена опасност за националната сигурност. А най-добрият му приятел, ловният инспектор Джо Пикет, ще се увери, че мечката гризли не е единственият хищник в Червената пустиня. Много по-опасни са настанилите се в изоставено ранчо ислямисти, които се подготвят за смъртоносен удар. И държат дъщерята на Джо и десетки младежи като заложници.

Нейт и Джо трябва да поведат борба на живот и смърт – с природните стихии, с времето, с фанатизираните убийци. Залогът е прекалено голям...

9789547694026

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2,5 см.
Тегло
300 гр.