Мое детство: Алиса, Тайната градина, Хайди

Мое детство: Алиса, Тайната градина, Хайди

27,00 лв.
С вкл. данък

Мое детство: Алиса, Тайната градина, Хайди

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Мое детство: Алиса, Тайната градина, Хайди
Йохана Спири , Луис Карол, Франсис Бърнет

 

Прекрасен подарък за Вашето малко момиче!

В този комплект са включени три книжки, с които са отраснали поколения наред. Алиса, Мери Ленъкс и Хайди са героини, с които всяко малко момиче трябва да се запознае. Заглавията са подбрани, специално, за младите дами. Те разкриват пред тях не само приказни светове, но и ги учат на нестандартно мислене, толерантност и борбеност.

Ако има класика, то
“Алиса” е класиката на класиките. Защото макар да минава за детска приказка, книгата на Луис Карол е и за “пораснали” деца. Всяко поколение има своята Алиса...

Мери Ленъкс остава сираче и е изпратена в мрачния замък на имението Мисълтуейт. Тук тя среща своя болнав братовчед Колин. Двете деца имат всичко, но въпреки това са капризни, самотни и нещастни. Единственото нещо, което събужда интереса им е заключената Тайна градина.

Хайди си възвърна доброто настроение, ала новите впечатления така бяха преизпълнили детската й душа, че момичето утихна и не каза нито дума чак докато стигна до хижата и видя дядо си да седи под елите. Там той си беше сковал пейка, за да посреща вечер козите, които се връщаха от паша.

9545286083

Информационен лист

Височина
210
Ширина
130
Страници
840
Корица
Mека
Нов