Мое детство: Том Сойер, Белия зъб, Книга за джунглата

Мое детство: Том Сойер, Белия зъб, Книга за джунглата

27,00 лв.
С вкл. данък

Мое детство: Том Сойер, Белия зъб, Книга за джунглата

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Мое детство: Том Сойер, Белия зъб, Книга за джунглата
Джек Лондон, Марк Твен, Ръдиард Киплинг

 

Прекрасен подарък за Вашето малко момче!

В този комплект са включени три книжки, с които са отраснали поколения наред. Том Сойер, Белия зъб и Маугли са герои, с които всяко малко момче трябва да се запознае. Заглавията са подбрани, именно, за младите кавалери, защото наред с безбройните бели и пакости, от тях те ще научат и това какво е смелост, приятелство, чест и мъжка дума.

Какво превръща
"Том Сойер" в любима книга, а сцените от нея - в емблематични, запомнящи се и дори пример за умело управленско поведение? Разбира се, заслугата за всичко това е на проницателното око на Марк Твен, умението му на разказвач и на чувството му за хумор.

Белия зъб е куче, в чиито вени тече вълча кръв. Суровите изпитания сред индианците и златотърсачите го правят зъл и безпощаден. Но в живота му се появява нов господар - Уийдън Скот. С много любов и търпение той превръща дивия звяр във верен приятел.

Малко момче на име
Маугли, попада сред джунглата, където е отгледано от вълча глутница. Там то среща още мечката Балуму, която му преподава Закона на джунглата и Черната пантера Багира, която пък го учи на лов.

9545285966

Информационен лист

Височина
210
Ширина
130
Страници
912
Корица
Mека
Нов