Кажи ми, за какво мечтаеш ти?

13,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Весела А. Георгиева

Издателство: Ecrier

Година на издаване: 2023 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 32

Тегло: 100 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Кажи ми, за какво мечтаеш ти?“ е своеобразна разходка в света на животните и техните мечти. Написана и вдъхновена от любопитството на 3-годишния син на авторката, историята запознава малките любители на книжките посредством благозвучни стихове с горските обитатели и техните наглед обикновени, но в същото време често непостижими мечти.

Защо таралежчето мечтае да е без бодли?

А вълкът да бъде нежен и добър?

Защо мечето иска да будува през зимата, а зайчето да има по-къси уши?

Всяко животно мечтае за нещо толкова простичко, ала неосъществимо.

В същото време има и мечти, които са смели и изглеждат толкова далечни. Но точно те понякога се превръщат в реалност. Как иначе слончето ще полети високо в небето?

„Кажи ми, за какво мечтаеш ти?“ е книга за мечтите - за най-простичките, но неосъществими, и за най-смелите, които често успяваме да сбъднем. Историята провокира у малките читатели безброй въпроси за това защо сме такива, каквито сме, и можем ли да живеем пълноценно само с мечтите си, дори да знаем, че не могат да се сбъднат? Ще станем ли малко по-щастливи, ако осъществим дори най-смелата си мечта, или бързо ще ни омръзне и ще поискаме отново да си бъдем, такива, каквито сме?

Весела А. Георгиева се занимава професионално с писане вече десет години. Първите си стъпки в класическото четиристишие прави едва 8-годишна, а в последните няколко години се отдава но създаването на индивидуални приказни истории в проза и рима за малки и големи.

Майка е на четири момчета, които са нейното най-голямо вдъхновение. За приключенията от пълната им къща разказва в поредицата хумористични разкази „Записките на една безсмъртна майка“.

Ecrier
9786197507799

Информационен лист

Височина
23 см.
Ширина
23 см.
Дебелина
3 см.
Тегло
100 гр.