Колекция „Уинстън“

59,80 лв.
С вкл. данък

Автор: Алекс Т. Смит

Издателство: Ракета

Година на издаване: 2023 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 176 + 176 

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Посрещнете тази Коледа в компанията на едно необикновено мишле! Уинстън ще направи празника още по-вълшебен, а всички, които прочетат книжките - мъничко по-добри!

Колекцията „Уинстън“ включва:

  • „Уинстън и коледното писмо“;
  • „Уинстън се прибира за Коледа“.
  • Уинстън и коледното писмо 

Докато изтърсва снежинките от върха на ушите си, мишлето Уинстън се сдобива с изключително важна мисия: възможно най-бързо да предаде на Дядо Коледа едно писмо, за да не остане някое дете без подарък. Последваш ли мишлето по пътя към работилницата на добрия старец, заедно ще попаднете в туристическа агенция „Весел празник“, в уютно сламено креватче, в универсален магазин „Фортеск“ (доставчик на качество от 1847-а) и дори пред командното табло на самолет.

„Уинстън и коледното писмо“ е книга с 24½ глави. Можеш да започнеш да четеш на 1 декември и да изчиташ по една глава на ден чак до 25 декември. Полoвината глава, която е в края, запази за самата Коледа! В книгата те очакват и множество коледни занимания - ще се вдъхновиш да направиш джинджифилови мишлета, птичета от прежда, куклички и други украси, захарни лакомства и... цял куп добрини.

Уинстън се прибира за Коледа.

Уинстън отново е тук, а във въздуха витае магия. Страшно решителният мишок следва интуицията си и ще има нужда от помощ, за да разреши една много любопитна мистерия.

Дали големият свят е пълен и с доброта, въпреки всички препятствия, които ни поднася? Наистина ли, когато става дума за приключения, просто трябва да се впуснем и да вярваме, че всичко ще бъде наред? Бисквитите и четенето на книги добра компания ли са?

Потопете се в историята на Уинстън от уюта на вашия дом. Всяка вечер до Коледа четете по една глава, подготвяйки се за празника. И помнете – добротата е безгранична сила, която движи света.