Приказки от горската поляна: Състезанието (интерактивна детска книга)

7,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Полина Божилова

Издателство: Екрие

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 24

Тегло: 104 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Зайко Дългоушко и Мечо Търбушко са най-добри приятели. Двамата обожават лятото и всички онези предизвикателства и приключения, които могат и се случват през това време от годината. В един топъл летен ден, докато отиват към любимото езеро, да се разхладят и поиграят, научават за предстоящо състезание по плуване. Дали ще премерят сили, кой ще участва в състезанието, страшно ли е да опиташ нещо ново? Просто разтворете и се зачетете. А може да порисувате, напишете или разкажете на слушателите край вас за ваши преживявания и опит.

Приказката от Полина Божилова е посветена на любимите срещи с приятели, вълнуващи предизвикателства, да опиташ нещо ново и да не се страхуваш от провал, защото всеки от нас се учи, докато опитва и избира кое го прави щастлив!

Полина Божилова по професия е художник интериорен дизайн. В свободното си време обожава да рисува. След появата на трите ? деца, хобито се превръща в страст. През изминалите години участва в изложби в София и в страната. Изкуството е част от живота на цялото ? семейство.

Илюстратор на книжката е Георги Цанев, участвал в двуезичната книжка Историите на Милу и Жужу.

За да оцветите тази книжка препоръчваме да използвате моливи или пастели, за да избегнете цветовете да се отбележат на другата страница.

9786197507751

Информационен лист

Височина
23 см.
Ширина
23 см.
Тегло
104 см.