Българските царе - оцветяване, рисуване, любопитни факти. The tsars of Bulgaria - Colouring, painting, curious facts

5,99 лв.
С вкл. данък

Издателство: Ракета

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 32

Тегло: 128 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Двуезично издание на български и английски език.

Представяте ли си колко отговорно е да си цар? Трябва да се грижиш народът да живее добре, да си мъдър и да правиш прогнози за бъдещето, да решаваш проблемите на поданиците си, а и да воюваш, когато се налага. Българските царе са били изкусни във всичко това и са действали неуморно за развитието на своята страна. Точно тях ще ви представим в тази книга. Ще научите за Симеон Велики, Цар Асен, Калоян, Ивайло, Шишман и още много други наши горди владетели.

Подбрали сме знаменити личности и от Първото, и от Второто, и от Третото българско царство. Ще ви разкажем за възходите, но без да премълчим и паденията. Елате да пътуваме назад из вековете и да се запознаем с истински герои!

Двуезичната поредица Съкровищата на България е предназначена за малки и големи и представя важни български традиции, обичаи и исторически личности. Така чрез забавни рисунки и информативни текстове децата могат да научат повече за страната ни и за нейните герои и съкровища.

За да оцветите тази книжка препоръчваме да използвате моливи или пастели, за да избегнете цветовете да се отбележат на другата страница.

9786192290771

Информационен лист

Височина
28 см.
Ширина
21 см.
Тегло
128 гр.