Поредица от злополучия: Нещастното начало

20,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Лемъни Сникет

Издателство: Benitorial

Година на издаване: 2023 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 192

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Любимата на деца и възрастни в цял свят злополучна поредица отново на български!

„Поредица от злополучия“ е филмирана два пъти: един път за големия екран (2004 г.) под режисурата на Брад Силбърлинг и с участието на Джим Кери (Граф Олаф), Джъд Лоу (Лемъни Сникет), Мерил Стрийп (леля Джоузефин), като пълнометражният филм обхваща първите три книги от поредицата; и втори път през 2017 г. за стрийминг гиганта Netflix с участието на Нийл Патрик Харис (Граф Олаф), като сериалът обхваща цялата поредица.

***

Мили читатели,

Със съжаление трябва да ви предупредя, че книгата, която държите в ръце, е извънредно неприятна. В нея ще откриете нерадостната история на три деца, които нямат никакъв късмет. Въпреки че са очарователни и умни, животът на Вайълет, Клаус и Съни Бодлер е изпълнен със страдания и мъки. Още от първите страници на книгата – когато тримата са на плажа и научават ужасната новина – та чак до края, бедите ги дебнат на всяка крачка. Човек би казал, че децата Бодлер са магнит за нещастия.

Дори и в кратка история като тази ги сполитат какви ли не злополучия – среща с алчен и противен злодей, дрехи, които причиняват сърбеж, заговор за кражба на богатството им и студена овесена каша за закуска.

Мое печално задължение е да запиша техните неприятни преживелици, обаче на вас нищо не ви пречи веднага да захвърлите тази книга и да зачетете нещо весело, ако предпочитате такива истории.

С полагаемото се уважение,

Лемъни Сникет

9786197639421

Информационен лист

Височина
18 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.