• Нов
  • Нов

Изкуството и начинът да бъдеш страхотно момиче!

17,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Ирен Кола

Издателство: Унискорп

Година на издаване: 2018

Издание: твърди корици

Брой страници: 64

Тегло: 315 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Малък наръчник по учтивост и добри маниери ДА СЕ КОНСУМИРА БЕЗ ВЪЗДЪРЖАНИЕ, ЗА ДА СПЕЧЕЛИШ УВАЖЕНИЕТО И СИМПАТИЯТА НА ДРУГИТЕ! 

Добрите маниери не пречат да имаме чувство за хумор и въображение. Животът е по-лесен, ако всеки от нас се отнася с малко повече внимание към ближния си! С малки примери как да се чувствате добре в кожата си, как да я караме добре с другите.

Самочувствието ти е слязло в петите? Нима за теб е мисия невъзможна да станеш страхотно момче или момиче? Не се лъжи! Защото каквото и да става, за теб е достатъчно да бъдеш внимателен към онези, които те заобикалят. Тогава подобни добри маниери няма да бъдат само някакви формалности и животът ти с другите ще бъде доста по-лесен: ще спечелиш цялото им уважение и симпатия.

Вкъщи или сред другите, на улицата, в училище или в колежа, за предпочитане е да се държим добре, ако не искаме да създадем за себе си плачевното впечатление на момиче, излязло направо от епохата на неандерталците! Затова, ето най-накрая един наръчник за добри маниери, предназначен за съвременните млади момичета, които искат да бъдат върхът във всички ситуации, включително и най-деликатните.

Унискорп
9789543302918

Информационен лист

Височина
19,5 см.
Ширина
17,5 см.
Дебелина
0,5 см.
Тегло
315 гр.