Здравей, Рада! Кн.1 от Тайни и вълшебства на улица "Розмарин" №13

Здравей, Рада! Кн.1 от Тайни и вълшебства на улица "Розмарин" №13

10,00 лв.
С вкл. данък

Здравей, Рада! Кн.1 от Тайни и вълшебства на улица "Розмарин" №13

Автор: Нели Маргаритова
Издател: Слово
Година на издаване: 2012
Брой страници: 48
Корици: твърди
Размери: 29.5х21.5 см
Тегло: 456 грама

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Издателство "Слово" представя новата си поредица за деца "Тайни и вълшебства на улица "Розмарин" №13". С нея издателството дава възможност за изява на българския писател чрез дебюта на младата и талантлива авторка Нели Маргаритова. С тази поредица ще може да разходите въображението на вашето дете по улица "Розмарин", където ще се запознае с обитателите на кооперацията на № 13 и малката умница Рада, както и с нейното мързеливо бяло коте Милена. Ще се забавлява с веселата им компания, ще разплете загадките, дълго пазени от старото здание, и ще се срещне с мистериозния Виктор, който поназнайва нещичко от чудеса и вълшебства!

Какво има да се случва в първата книжка "Здравей, Рада!"?!

Старата кооперация на улица "Розмарин" № 13 е застрашена от събаряне. Необясним обрат в събитията я спасява в последния момент.

Как добрината на Рада и едно пауново перо във вълшебна кутийка стават причината момиченцето да се срещне и сприятели с мистериозния Виктор?

Ще успее ли котката Милена да изяде канарчето Суси?

Спасението на всички в кооперацията се крие в старо куфарче с таен код, но как да го отворят? Може би странното стихче с послеслов крие ключа към загадката?

Всичко това ще научите от тази малка градска приказка, която разказва колко вълшебство има в живота на всички добри и смели хора.

9789544399610
Нов