1000 здравословни рецепти

37,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Патриша Брег, Пол Брег

Издателство: Скорпио

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 488

Тегло: 371 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Моят баща, Пол Брег, и аз сме живели изключително с естествени храни - научно и вкусно приготвени, както е изложено в тази здравословна готварска книга. Много от рецептите са се използвали в семейството ни от четири поколения насам, а други са събрани по време на изследователските ни пътувания и обиколки по света за изнасяне на лекции.

Подготвихме тази книга за вас, защото искаме да се радвате на превъзходно състояние на цветущо здраве и изобилие от енергия и виталност.

Помнете, че този, който приготвя храната за семейството, държи в ръцете си здравето и по този начин и щастието на всички членове на семейството. Внимателният подбор на съставките, правилното приготвяне, прецизното смесване на ароматите, сервирането, така че храната да е приятна на вид, както на аромат и вкус - всички те са еднакво важни да изведат вас и обичаните от вас на славния път към здравето!

Следва вашият наръчник за здравословно хранене. Спазвайте го! Хранете се здравословно, за да останете здрави! Запомнете, че когато сте здрави, вие сте щастливи.

Пол и Патриша Брег

9789547921054

Информационен лист

Височина
22 см.
Ширина
15 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
371 гр.