• Нов
  • Нов

Лицата на Русе от I-ви до средата на ХХ век. Енциклопедичен справочник

15,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Мариана Димитрова, Стоян Йорданов

Издателство: Авангард принт

Година на издаване: 2011 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 432

Тегло: 767 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Мариана Димитрова е историк, уредник в отдел "Нова история" към Регионалния исторически музей в Русе. Стоян Йорданов е археолог в Русенския регионален исторически музей.

Не знаем какво точно ще даде тази книга на всички онези, които ще я прочетат, но тя със сигурност даде много на нас, които я писахме. Донесе ни вълнението от откриването и досега както до видни, така и до неизвестни и забравени хора, всички трупали усилие след усилие и извървели стъпка по стъпка пътищата на този град, заслужили правото да бъдат градители на неговата история.

В известен смисъл работата по книгата беше нашето голямо пътуване към Русе и ние успяхме да го изминем. Ако не друго, книгата удвои размерите на нашите лични планети и ни помогна да осъзнаем, че живеем в град, много по-голям, отколкото сме мислили преди. Каквато и съдба, какъвто и път да има тази книга, тя е голямо, щедро и щастливо събитие в нашия живот.

Благодарим на всички, които ни помагаха и подкрепяха. Желаем сполука на тези, които ще потърсят предците си по нейните страници.

Авторите

9789543371280

Информационен лист

Височина
24 см.
Ширина
16 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
767 гр.