• Нов
  • Нов

Мисъл & Вибрация

44,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Уилям Уокър Аткинсън

Издателство: Мириам

Година на издаване: 2021 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 154

Тегло: 670 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Когато осъзнаем, че мисълта е сила – проява на енергия – с магнитна способност за привличане, ще започнем да осъзнаваме същността и причината на много обстоятелства, които досега са ни се стрували непонятни.

Докато мислим, изпращаме вибрации от ефирно неосезаемо естество, които са също толкова истински, колкото и вибрациите, с които се проявяват светлината, топлината, електричеството и магнетизмът. И когато разберем законите, ръководещи произвеждането и предаването на тези вибрации, ще ни е възможно да ги прилагаме в нашето ежедневие, точно както и по-добре познатите ни форми на енергия. Уилям Уокър

Аткинсън е адвокат, търговец, издател и автор, както и окултист и един от първите последователи на философското движение „Нова мисъл“. Той е автор на приблизително 100 книги, всички написани през последните 30 години от живота му, много от които подписани с псевдоними – Тиодор Шелдън, Терон Дюмонт, Йога Рамачарака. Също така е смятан за един (ако не и единственият) от Тримата посветени, анонимните автори на Кибалион, чиито текст определено има сходства с останалите трудове на Аткинсън по отношение на стила на изразяване и темата. Кибалион представлява систематизирано описание на основните херметични предписания, съществували от древността, разпространявани от посветените, в който труд са описани седемте всеобщи принципа.

Настоящата книга на Аткинсън е посветена на практическото приложение на първите три херметични принципи: на Мисловността, на Съответствието и на Вибрацията. Както смятат последователите на „Нова мисъл“: „Мисловните ни състояния се проявяват и стават част от опита ни в ежедневието“.

Затова е необходимо да се научим да ги овладяваме.

9789545844454

Информационен лист

Височина
26 см.
Ширина
21 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
670 гр.