• Нов
  • Нов

Светлината на поклонника

20,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Даниел Гаглиардо

Издателство: Знаци

Година на издаване: 2019 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 259

Тегло: 291 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

"Светлината на поклонника" е своеобразен сборник, който съдържа четири отделни, тематично направени тетрадки с наименования "Отдаването", "Изпитанията", "Закон за пречистването" и "Закон за службата". Те съдържат отговорите на въпроси по темите, зададени по време на срещи с Гаглиардо.

Сборникът "Светлината на Поклонника" е енергетична цялост; насърчение и стимул за трансформация на човешкото същество; търсене на инструмента, който то ще приложи, за да разшири и издигне нивото на своето съзнание. Читателите ще открият в него стимули и фундаментални указания за сегашния човешки и земен етап.

Преди да затворим нашето кармично учене, трябва да конретизираме израза на службата, която ни е предложена, според нашите еволюционни възможности и космическата съдба, към която трябва да мигрираме. Правилният отговор, както и верността, с която ще търсим да изразим Закона за службата, ще определи в рамките на човечеството, което съставляваме, условието за спасение и възможността то да бъде достигнато от индивидите.

Даниел Гаглиардо е основател и жител на Центъра за Планетарна Служба Уксим - Сиера дел Сиело /Небесната Планина/, разположен във Вале де Еркс /Долината на Еркс/. Неговият труд се явява продължение на субективната космичност на междуземния център, който действа там. Посещенията му в различни страни и континенти позволяват на тези, които са възприемчиви, да се доближат до основите на ново духовно познание.

Също така, поклонници от различни места пребивават в духовния център, ръководен от този инструктор, в търсене на истински еволюционен групов експеримент.

Даниел Гаглиардо е част от енергетично течение, което подпомага настоящия преход на Земята, с поглед към космическото интегриране на човечеството на повърхността. Като помощник на Инструкционната Йерархия, неговият книжен труд и записите на разговорите му стимулират пробуждането на ново съзнание.

9786197497182

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
291 гр.