• Нов
  • Нов

Астрология, психология & четирите елемента

12,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Стивън Аройо

Издателство: Лира Принт

Година на издаване: 2015 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 238

Тегло: 271 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Тази книга разглежда връзката на модерната психология с астрологията и прилагането на последната като практически метод за вникване в нагласата на индивида спрямо силите на Вселената.

Настоящата разработка на Стивън Аройо ясно показва как да свържем астрологията с истинското разбиране на енергийните вибрации. Тя включва и практически инструкции за тълкуване на астрологическите фактори, които са по-задълбочени, отколкото обикновено откриваните в учебниците по астрология.

През 1973 година първата част от тази книга е наградена от Британската астрологическа асоциация като най-значим принос за астрологията през съответната година.

ЧАСТ І АСТРОЛОГИЯ И ПСИХОЛОГИЯ

Първа част изчерпателно обяснява как астрологията може да бъде най-ценният психологически инструмент за разбиране на самия себе си и другите. Анализирайки научните, философските и интуитивните измерения на дисциплината, тази част е ориентирана към лаиците без астрологически познания, предназначена е за учащи и професионалисти, както и за ангажираните в каквато и да била форма на консултиране.

ЧАСТ II ЧЕТИРИТЕ ЕЛЕМЕНТА. ЕДИН ЕНЕРГИЕН ПОДХОД ЗА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА РОЖДЕНИ КАРТИ

Част II по-специално разглежда тълкуването и практическото приложение на астрологическите фактори, базирано на участващите в хороскопа енергии (въздух, огън, вода и земя). Тя представя динамично приложение на астрологическото познание, което изяснява и осветлява традиционните техники и значения, като ги поставя в перспективата и разбирането на виталните енергии, вътрешноприсъщи на всеки жизнен процес.

9786197216035

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
271 гр.