• Нов
  • Нов

Флийкс: Приключения из световете. Заклинанието на розата

12,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Тони Бейм

Издателство: Двете музи

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 200

Тегло: 300 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Въпреки че е лишен напълно от спомени като всички жители на Долината на мъглата, Флийкс е сигурен в едно: сърцето му бие единствено за Фин. Затова когато любимата му е отвлечена, той е принуден да тръгне на пътешествие извън сигурността на дома и да опита да я спаси.

Въоръжен с вълшебни предмети, с които покровителите му са го открили – тайнствено книжле, кама и част от огърлица – Флийкс трябва да премине през многобройни светове, събирайки разпръснати улики и указания. Придружен от Флип и Флоп, изпратени от Фог Всемогъщи, Флийкс скоро осъзнава, че търсенето му означава повече от това да спаси Фин. Всъщност, самата Вселена е застрашена от нарушаване на баланса, тъй като музиката, знанието и всички добрини бавно биват погълнати от чудовище, направено от светлина.

Очакват го мистичните загадки на Четеца в света на Словото, сделки с Колекционера, както и множество злосторници, с които трябва да се справи по пътя си.

Времето ще покаже дали Флийкс ще може да поправи злините, причинени от алчността, но така или иначе той или ще си върне Фин, или ще посрещне съдбата си.

Двете музи
9786199184806