Моята програма: Йога за възстановяване след раждане

Моята програма: Йога за възстановяване след раждане

15,00 лв.
С вкл. данък

Моята програма: Йога за възстановяване след раждане

DVD диск

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

"Здравейте мили дами, дарили живот!
След раждането, когато новият човек в живота ни е вече факт, повече от всякога имаме нужда от време, което да отделим за себе си и своето възстановяване.
Представям ви моя подбор от упражнения по йога след раждане специално за нуждите на тялото ни след тази голяма промяна. Този курс е естествено продължение на програмата ми за бременни.
Ще ни помогне да премахнем излишните килограми, да стегнем корема, ханша и бедрата, да премахнем напрежението от шията, раменете и кръста, да подобрим гъвкавостта на гръбнака, а и изобщо на цялото тяло. Програма е подходяща за майки и жени, които никога не са се занимавали с йога.
Разделих я на отделни части, които могат да се комбинират помежду си или да се правят според нуждите и времето, с което разполагате.
Първата част включва упражнения с елементи на йога с Вашето бебе. тя е за моментите, в които нямате възможност да се отделите от него, но поне ще ги използвате за ударно стягане на най-променените от бременността части от тялото и крайниците.
Втората част е основната самостоятелна йога програма. Това ще е само Вашето лично време, в което да се възстановите чрез упражнения (асани).
Накрая съм отделила дишането (пранаяма техника) и релаксацията за Ваше удобство. Можете да ги практикувате самостоятелно, след упражненията с Вашето бебе или след основната програма, или просто когато имате желание само да си отпочинете и да се освежите.
Програмата е съставена с помощта на Снежана Ненкова (инструктор по хата йога в Център "Съвременни родители") и консултирана с Диди Димова (акушер-психолог, преподавател в училище за бъдещи и настоящи родители).
Надявам се времето, прекарано заедно, да подобри формата Ви, да ви зареди с енергия и да се върнете доволни и отпочинали към ежедневните ви задължения!" -
Светла Иванова

9789542811664
Нов