Непознатата планета 11-15 епизоди

Непознатата планета 11-15 епизоди

8,00 лв.
С вкл. данък

Непознатата планета 11-15 епизоди - DVD Video
Комплектът съдържа 5 диска:

Лудостта по мотоциклетизма
Страстта към спорта и фитнеса
Ал Джазира: Оазис на спокойствието
Котките на Египет
Котките на Венеция

 

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Колко добре познавате света, в който живеете?


Тази уникална колекция ще Ви представя всеки път любопитни факти и истории от цял свят. Подходяща за цялото семейство!

Лудостта по мотоциклетизма - притежатели на мотициклети от цял свят се събират всяка година в малкото градче в американския запад. Ще се запознаем с историята на събитието, ще се срещнем с живописни персонажи и ще видим последната мода в дизайна на мотоциклети във всичките има разновидности - от секси модели до абсолютни чудовища..


Страстта към спорта и фитнеса - ще се срещнем и с бивш морски пехотинец и ветеран от операция "Пустинна буря", който сега работи като инструктор в лагер за поддържане на добра физическа форма. Ще се научим как бойните изкуства помогнаха на жена да се справи с тежка болест. Накрая ще посетим Булдър, щата Колорадо, който се е превърнал във фитнес център на Америка.


Ал Джазира: Оазис на спокойствието - много често "Ал Джазира" хвърля света в смут със скандалните си репортажи. Вижте как и защо каналът достигна до водещи позиции не само в арабския свят, но и затвърди позициите си на една от медиите на бъдещето. Един поглед към оазиса на спокойствието!

Котките на Египет - в древен Египет пустинните котки са отглеждани като домашни животни в продължение на 4000 години. През вековете ше се превърнали в специален вид..и египтяните постепенно започнали да ги обожествяват. За съжаление, по време на арабското владичество настъпват тежки времена за котешката цивилизация.

Котките на Венеция - благодарение на способностите им за приспособяване, котките са си завоювали стабилна позиция в древния град. Въпреки дискретното присъствие, те са изиграли важна роля в решаващи моменти от историята на града, превръщайки се в неочаквани съюзници на хората.

Глейдате у дома специално създадени филми за различни аспекти от света. Опознайте планетата!
© 2010 ozon.bg Всички права запазени

3800219830125
Нов