Арнолд Шварценегер: Бъди полезен

19,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Арнолд Шварценегер

Издателство: Бард

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 224

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Най-великият културист на всички времена... Най-високоплатената кинозвезда. Лидерът на шестата най-голяма икономика в света. Всичко това се отнася за един и същ човек, и може да изглежда като шега, но не е. Това е Арнолд Шварценегер. И изброените неща не са станали случайно.

Написана с неговия уникално искрен, прям и въздействащ глас, „Бъди полезен“ повежда читателите на вдъхновяваща обиколка, която ги запознава с инструментите на Арнолд за смислен живот. Той ни показва как да ги използваме и да изградим бъдещето, за което мечтаем. Шварценегер ни представя наученото с грабващи истории, включващи повратни успехи и застрашаващи живота провали. Някои от тях са прочути; други са разказани за първи път на тези страници.

Много хора се опитват да се спасят от самосъжалението и да постигнат целта си. Вдъхновяващ е житейският път на Арнолд, който съумява да се измъкне от бедността и ограничеността на родното си село в Австрия и да се изкачи по стълбата на успеха. Стъпало след стъпало. С въодушевление и страст Шварценегер споделя опита си със своите почитатели. Както се изразява самият той, никой няма да ви се притече на помощ – можете да разчитате единствено на себе си. И добрата новина е, че сте си напълно достатъчни.

9786190302339

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
200 гр.