• Нов
  • Нов

Дните на Савелий

15,95 лв.
С вкл. данък

Автор: Григорий Служител

Издателство: Гнездото

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 280

Тегло: 350 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

За котките и хората… И едните, и другите играят нечий живот

Това не е просто история за котките и хората. Това е роман за живота с всички негови нюанси и превратности. За прошката и добротата. За силата да започваш отначало. За крехките и светли чувства. Но най-вече за любовта. Любовта, каквато никога не сте си я предстaвяли. Любовта, която е единственият смисъл да живееш. Истинска, чиста, платонична любов, която прави живота смислен и озарява целия свят със светлина. Да, без любов няма смисъл, напомня ни Служител.

Това е роман, който ще ви накара да се смеете и да плачете. Неусетно ще ви приласкае и ще стопли сърцето ви. Ще събуди душата ви за повече доброта и състрадание. Ще спрете да забелязвате, че главният герой е просто един котарак. И неминуемо ще се влюбите в него.

Не е важно дали обичате котките. Тази книга е много повече от това.

„Дните на Савелий“ е роман не само и не толкова за котките, колкото за всички нас, за всички живи същества. Защото ние споделяме една голяма обща съдба.

Тази книга ще ви срещне с мощния, спокоен глас на един истински майстор на словото. В тази книга са си дали среща талантът и сърцето. Роман, който ще се връщате да препрочитате и ще помните дълго.

„Без любов се живее по-леко. Но без нея няма смисъл.“ – Лев Толстой

Гнездото
9786197316384

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
350 гр.