Аз съм принцеса Анастасия

18,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Ариел Лоуън

Издателство: Кръг

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 424 

Тегло: 556 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Съдбата на руското царско семейство Романови, разстреляно жестоко от болшевиките през юли 1918 година в Екатеринбург, се свързва с една от големите мистификации на XX век. В трагедията, развълнувала милиони хора по света, винаги упорито се прокрадва идеята, че най-малката дъщеря, Анастасия, се спасява от смъртта и заживява далече от родината.

Години наред жена на име Ана Андерсън се представя за принцесата и буди надежди по темата из цяла Европа и в САЩ. Тя разпалва вярата, че спасената наследница не само е оцеляла, но и заслужава да бъде призната нейната идентичност и да ? бъдат оказани всички заслужени почести.

Романът на Ариел Лоуън „Аз съм принцеса Анастасия“ детайлно изследва нишките, оплитащи последните месеци на Романови в Русия, убийството на семейството и последвалата съдба на Ана – ранима жена, докрай убедена в правотата си.

„Читателят не само ще научи, но и ще отсъди… И негова е последната дума в тази драматична и покъртителна книга, посветена на единствената принцеса Анастасия.“

„Ню Йорк Таймс“

9786197625394

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
556 гр.