Кольо Парамов. Въпроси

16,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Кольо Парамов

Издателство: Еър Груп 2000

Година на издаване: 2006 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 432

Тегло: 502 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Съставител -Румен Леонидов

Смея да твърдя, че Кольо Парамов е между малцината живи българи от средите на политиците, банкерите, икономистите, а защо не и измежду многобройни кандидат-писатели, които са прочели от кора до кора целия многотомен Фьодор Михайаович Достоевски. Поради което, освен за пряка политика, за отсъстващата ни национална доктрина и за нуждата ни от патриотична харта, с г-н Парамов много често сме обсъждали демоничното творчество на Ф.М.Д. Както и често сме си разменяли книги от знайни и незнайни съвременни и безвременни български и чуждестранни автори...

Ако прочетете вниматеано неговата документална изповед, която е не само част от биографията на автора, но и частичка от най-новата история на Бгългария, сигурно ще сте се убедите, че високата книжнина е неговата "непризната слабост".

И аз като човек, който е трайно изкушен от литературата и нейната световна мисия за усъвършенстването на човека и духовния му свят, ви предлагам заедно да проследим как един романтик, комунист-идеалист, преминава през собствената си идейна живожарница, за да отстои в максимална степен личното си достойнство, веруюто си на хуманист, думата си на национално отговорен мъж. Надявам се читателите на този том да придобият обективна представа за търсенията и откритията на онзи Парамов, който още не знае, че ще стане депутат, високопоставен банкер, точен в прогнозите си финансист, търсен от медиите специалист.

Румен Леонидов

Еър Груп 2000
9547521047

Информационен лист

Височина
23 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
502 гр.