• Нов
  • Нов

Бурен ден

14,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Розамунде Пилхер

Издателство: Труд

Година на издаване: 2015 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 216

Тегло: 255 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Красива млада жена, дълго пазена тайна и непознати роднини, които ще преобърнат живота й. Всичко това ще откриете в най-новата книга от Розамунде Пилхер – „Бурен ден”.

В есенните дни, когато уюта на домът и хубавите книги са предпочитано развлечение за повечето дами, издателство „Труд” ще им предложи поредния завладяващ роман на най-продаваната съвременна британска авторка.

Както всички останали книги на авторката, така и тази ще ви въведе в свят, изпълнен с емоции, които извират директно от сърцата на героите, свят, който ще ви завладее с радостта и тъгата, с разбитите сърца и щастието от перфектните моменти, когато човек успява да намери своята вътрешна хармония. Пилхер ще ви разкрие богата палитра от образи, обрисувайки техния вътрешен свят и живот и стремежа им към щастие.

На смъртното легло майката на Ребека Бейлис й разкрива една пазена цял живот тайна – а именно, че Ребека има роднини и няма да остане сама. Решена да ги намери, красивата Ребека заминава за Боскарва – прекрасно имение в Корнуол, – за да се срещне със семейство, разкъсвано от страст и алчност.

Съдбата е приготвила изненади за младата жена. Дядо й Гренвил Бейлис страда по мистериозна дама от младостта му. Красивият й братовчед я обърква с целувки, които са опасно съблазнителни. А на всичко отгоре Ребека изпитва чувства и към тайнствения Джос Гарднър. Къде Ребека ще открие ключа към бъдещето си и сърцето си?

Интересен факт е, че по света Пилхер е известна като майстор на късия разказ, а у нас читателите по-скоро я свързват с нейните семейни саги, които са обширни романи. „Бурен ден” е доказателство, че тя е еднакво добра и в двете. Макар да не е сборник с разкази, сюжетът в романа се разгръща в малко повече от 200 страници. Това, разбира се, не го прави по-малко значим от останалите.

9789543984114

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
255 гр.