• Нов
  • Нов

Сребърна песен, нощен пламък

30,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Амели Уън Джао

Издателство: Лютиче

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 496

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В кралство, завладяно от нашественици, едно момиче държи ключа за разкриването на тайните от миналото и боговете демони.

Някога Лан е имала различно име, но сега носи това, дадено ? от нашествениците. Преди дванайсет години елантийците са завладели страната ?, убили са майка ? и са поставили магията на народа ? извън закона. Лан прекарва нощите си, като пее в чайната, служеща за забавление на чужденците. Денем издирва реликви от миналото на народа си. Всичко, което може да ? помогне да разбере какво представлява странният символ на ръката ?, прогорен от майка ? в миговете, преди да умре.

Най-необяснимото е, че никой не може да види този знак до една нощ, когато мистериозно момче спасява живота ?.

Дзен е един от легендарните магьосници на Последното кралство. Когато той се сблъсква с необичайната енергия на Лан, усеща могъщата сила, скрита в знака на ръката ?. Дзен никога не е виждал нещо подобно. Но знае, че отговорите лежат високо в мъгливите планини на Последното кралство и в единствената оцеляла школа, съхранила магията на предците им.

Съдбата е преплела пътищата на Лан и Дзен, но бъдещето им е забулено в несигурност. Те притежават силата, с която могат да освободят страната си, но и да разрушат света.

Амели Уън Джао е създала история, която прелива от чиста магия, и в нея е вплела бавно разцъфваща романтика и спиращи дъха разкрития.

РЕБЕКА РОС

9786199189993

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.