• Нов
  • Нов

Истините за Библията - за Господа и неговия план

10,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Илия Маринов

Издателство: Филвест

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 128

Тегло: 159 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

"В двадесет и първи век след Христа, човешките същества все още се делят на вярващи и невярващи по отношение на това, че има Бог, който е създал всичко видимо и невидимо в този необятен свят.

Учудването в това отношение е още по-голямо, след като вече безусловно се знае, че дело на Всемогъщия Бог са и самите човешки същества, които Творецът е създал по Свой образ и по Свое подобие, така че да нямат никакво съмнение в Неговата Божествена Личност и в Неговото творческо всемогъщество.

При това е съвсем очевидно и обстоятелството, че човечеството вижда навсякъде в околния свят материални реалности, които съществуват в абсолютна хармония и съвършенство. Това са именно неопровержимите доказателства, че всичко, което човеците виждат с очите си, не може да произлиза по някаква случайност, което се потвърждава и от мъдростта, вложена в духовния разум на истински вярващите в Бога човешки същества. Тази мъдрост им разкрива безспорната истина, че всичко, което съществува в този свят, е дело на Всевишния Господ Бог, защото е писано: "Чрез мъдрост Господ положи основите на земята, чрез разум утвърди небето."

Филвест
9789549346275

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
159 гр.