• Нов
  • Нов

Основно ръководство за учене

50,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Л. Рон Хъбард

Издателство: New Era

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 282

Тегло: 570 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Защо някои хора са способни лесно да разберат дадени предмети или инструкции, докато други срещат трудности и сякаш никога не могат да ги схванат? Един от основните фактори за тази разлика е способността да се учи. Този курс изкачва човек на по-високо равнище като го обучава как се учи и какво трябва да направи, ако не е постигнал пълно разбиране на материала.

Курсът ще даде тласък на способността на всички служители да следват политики и процедури, като по този начин работата ще върви ефективно и без грешка. Курсът е напълно онагледен с илюстрации и може да бъде преминат както в академична, така и в домашна среда. За да се подпомогне процеса на учене са налични и демонстрационни карти.

Независимо дали посещаваш университет или започваш кариера, има нужда от способността да прилагаш всичко, което учиш, за да можеш да правиш това, което искаш, в живота си. Прочитал ли си някога страница и като свършиш оставил ли си с бяло петно за това, което си прочел? И дори и след като я прочетеш наново - отново да не разбираш? Ако ти се е случвало - срещнал си една от бариерите в ученето, която Л. Рон Хъбард описва в тази книга.

Основното ръководство за учене ще ти даде способността:

да подобриш концентрацията си;

да увеличиш способността си да учиш;

да се наслаждаваш на това, което учиш;

да прилагаш това, за което учиш.

Животът е процес на учене. Ако не знаеш как да учиш, дали знаеш как да живееш? Получи уменията, от които имаш нужда, за да отвориш вратата към ученето и живота.

New Era
9788740286366

Информационен лист

Височина
24 см.
Ширина
17 см.
Дебелина
1,7 см.
Тегло
570 гр.