• Нов
  • Нов

Стартирай онлайн бизнес за 24 часа. Бързо ръководство за начинаещи

25,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Александър Ненов

Издателство: The Best Books

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 184

Тегло: 206 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В тази книга ще намерите най-краткото и изчерпателно ръководство за това как да стартирате успешен онлайн бизнес. През годините съм разказал немалко по темата в книгите ми „На 1 клик разстояние“, „Как да печелим от интернет“ и стотиците изнесени лекции в цялата страна. В това кратко, но и много изчерпателно ръководство, съм събрал целия си опит от 1997 до момента, като съм ви спестил всички лирически отклонения и абстрактни принципи, за които нямате време. Времето ни притиска и ако искате да стартирате бизнес веднага, е по-добре да се фокусирате.

Тук ще намерите отговори на всички въпроси, които вълнуват всеки един предприемач, който иска да стартира своя мечтан бизнес в интернет. Нещо повече – ще отговоря и на въпросите, с които знам, че ще се сблъскате, но още дори не сте стигнали до тях, защото просто нямате представа, че те ще ви измъчват в следващите месеци.

Тази книга ще ви отнеме не повече от 2 часа за четене, а целта ? е да реализирате своето онлайн начинание в рамките на следващите 24 часа. Пуснете си хронометъра и засичайте. Защото ще стане много интересно и динамично.

The Best Books
9786199262603

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
12 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
206 гр.