• Нов
  • Нов

Доверието върши работа

14,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Кен Бланчард

Издателство: Класика и стил

Година на издаване: 2015 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 150

Тегло: 341 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В това ръководство, разработено въз основа на прочутата програма за обучение Trust Works!, водещият автор на бестселъри и всепризнат гуру в областта на мениджмънта Кен Бланчард използва своите колосални знания и опит, за да анализира един от най-наболелите и сложни проблеми, които засягат всички аспекти на живота: доверието - как да го изграждаме и съхраняваме.

В "Доверието върши работа!" Кен Бланчард използва притча, като я наслагва върху ситуации от реалния живот, за да ни покаже как да се държим, ако желаем да се разбираме по-добре с околните. Той обрисува Азбучния модел на доверието и го използва с цел да извади на преден план факторите, които пораждат разногласие, като нисък колективен дух, неразбирателство, неспособност за справяне с трудности и неефикасно ръководство.

Никога до днес, в условията на силно поляризираното ни общество, изграждането и укрепването на доверие не е било толкова важно, нито толкова привидно постижимо. "Доверието върши работа!" представя общ език и умения, които помагат несъгласието да се замени с мир и разбирателство, всички да работим резултатно и в хармония.

Класика и стил
9789543270873

Информационен лист

Височина
22 см.
Ширина
15 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
341 гр.