• Нов
  • Нов

Да ръководите с характер и компетентност

12,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Тимоти Р. Кларк

Издателство: Анхира

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици

Тегло: 217 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Издигнете се над титлата, позицията и властта

Нашите програми за развитие на лидери преподават нужните умения. Проблемът е, че често се случва да обучаваме хора, нямащи характер за лидери, а това е сериозна слабост, тъй като лидерът с умения, но без необходимите черти на характера, може да бъде опасен. От друга страна, лидерът с характер, но без умения, е безполезен.

В тази книга Тим Кларк - писател, консултант и предприемач - представя своя модел за "сърцевината" (характера) И "кората" (компетентността), за да обясни как можем да преосмислим лидерството. Най-важното е, че този модел не се интересува от служебното положение, формалния авторитет или заемания пост. Почти всеки с правилния характер може да придобие нужната компетентност, но Кларк дава ясно да се разбере, че обратният вариант рядко проработва.

За всеки аспект на лидерството той споделя поредица от мини-уроци, родени от собствените му проучвания и опит. Книгата на Кларк ще бъде ключов инструмент за личностното израстване за всеки, който е готов да се развива, независимо от външните обстоятелства или длъжностната характеристика.

9789542939758

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
217 гр.