• Нов
  • Нов

Врата към небето (Пътуване през времето 2)

26,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Ерик-Еманюел Шмит

Издателство: Леге Артис

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 476

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Пътуване през времето“ се впуска в едно изумително пре­дизвикателство: да разкаже историята на човечеството в чисто художествена форма и да навлезе в Историята чрез отделни истории, все едно Ювал Ноа Харари е срещнал Александър Дюма…

Този титаничен проект вълнува Ерик Еманюл Шмит от трийсет години, стремление, което в крайна сметка проправя своя жизнен път. В сянката на останалите му текстове (романи, разкази, пиеси, есета), той работи не­отстъпно, трупа исторически, научни, религиозни, меди­цински, социологически, философски и технически познания и едновременно с това оставя въображението си да гради силни, трогателни, незабравими герои, към които човек се привързва и с които се идентифицира.

От този синтез между интелектуална подготовка и пи­сателски талант се ражда уникална творба, която ни води от един свят в друг през трусовете на различните култури и очертава моментите, в които произшествия, еволюции и революции променят цивилизациите. И всеки път настоя­щето осветлява миналото в същата степен, в която мина­лите времена разкриват съвременната епоха.

Това невероятно пътешествие започва с потопа и про­дължава до наше време. Чрез любовта и битките си ключо­вите герои въплъщават основните исторически събития и поврати.

9786197516371

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.