• Нов
  • Нов

Бритни Спиърс: Жената в мен - Автобиография

15,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Бритни Спиърс

Издателство: Бард

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 240 

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Жената в мен“ е смела и удивително трогателна история за свободата и славата, майчинството и оцеляването, вярата и надеждата!

През юни 2021 г. целият свят слушаше със затаен дъх, докато Бритни Спиърс говореше на открито съдебно заседание. Възможността да бъде чута – и да сподели своята истина – имаше неоспоримо въздействие, което промени посоката на нейния живот, както и живота на още много хора. „Жената в мен“ за първи път разкрива нейното невероятно житейско пътешествие – и вътрешната сила на една от най-великите изпълнителки в историята на поп музиката.

Написани със забележителна откровеност и хумор, разтърсващите мемоари на Бритни Спиърс осветяват несекващата сила на музиката и любовта и показват колко е важно една жена да разкаже историята си със свои думи, така както тя я вижда. Това се случва сега.

Носителката на няколко платинени награди „Грами“, поп-иконата Бритни Спиърс е една от най-успешните и прочути изпълнителки в музикалната история с над 100 милиона продадени плочи. През 2021 г. тя беше обявена от списание „Тайм“ за една от 100-те най-влиятелни хора. През 2012 г. албумът на Спиърс „Затъмнение“ беше прибавен в библиотеката и архивите за рокендрол в Залата на славата. Тя живее в Лос Анджелис, Калифорния.

9786190302407

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.