Ръководство за рисуване на фентъзи герои

Ръководство за рисуване на фентъзи герои

18,00 лв.
С вкл. данък

Ръководство за рисуване на фентъзи герои

Автор: Мат Диксън
Издател: Книгомания
Година на издаване: 2011
Брой страници: 256
Корици: твърди
Размери: 20х17 см

Временно не е налично!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Това практическо ръководство предлага на художниците на фентъзи широк ресурс от идеи и техники за създаване на необичайни фентъзи герои.

* Научете се как да пресъздавате динамиката на движението, реалистичните изражения на лицето и експресивния език на тялото и жестовете. Усвоете детайлите на облеклото и въоръжението и открийте как да добавяте шокиращи елементи в своите фентъзи персонажи.

* Акцентът е върху изграждането на концепция и вдъхването на живот на фентъзи героите. Всеки от тях е изобразен с помощта на концептуални скици, а етапите в рисуването са подробно описани, което ги прави лесни за копиране или използване като отправна точка в създаването на ваши собствени фентъзи фигури.

* Без значение дали използвате традиционни средства, компютър или комбинация от стандартни и дигитални техники, тази книга е основно ръководство както за начинаещия, така и за опитния илюстратор.


Мат Диксън вече второ десетилетие работи като професионален художник. Основните му творчески усилия са съсредоточени в индустрията на видеоигрите, където е изпълнил многообразни проекти, включително изграждане на образи за водещи патентовани филми и оригинални заглавия. Негови творби са поместени в много книги, списания и илюстрирани новели.

9789549817706
Нов