Роден за рок

19,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Джеф Кини

Издателство: Дуо Дизайн

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 224

Тегло: 300 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Родрик е отново в стихията си и пак командори. Мечтае да застане под светлините на прожектора и да се впусне във вихъра на рок-енд-рола, за да открие вибрациите на Рок-енд-Родрик. И макар дръндьото да се съмнява в трънливия път на успеха, животът на музикалната сцена го връхлита с гръм и трясък. Когато изневиделица се появява възможността да се присламчи към рок групата на брат си Родрик, той не се колебае дълго.

Време е дръндьото да се отправи на приключение, този път музикално. И макар призванието да изисква много труд, кавги и неволи, той все пак се втурва в ритъма на рока.

Ала дали е по силите му да превърне рок бандата в легенда, или ще прахоса време „В ритъма на Родрик“, ни стига само да разгърнем новата хроника на Дръндьо - „Роден за рок“.

А може би дори за Грег ще изскочи шансът да се докосне до публиката и славата! Но да не забравяме, че винаги когато Родрик се забърка в живота на дръндьото, е малко вероятно нещо да не се обърка!!!

Джеф Кини  е американски писател и карикатурист, получил световна слава със своята поредица „Дневникът на един дръндьо“. Романите му са преведени на повече от 64 езика и са издадени в над 300 милиона екземпляра по света. Джеф Кини е носител на множество награди, но най-голямото признание е именно Изборът на децата, което печели няколко пъти. Дълго време оглавява класациите на Ню Йорк Таймс, Ю Ес Ей Тъдей и Уолстрийт Джърнъл за най-продаван автор.

9786197560244

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
300 гр.