• Нов
  • Нов

Комплект книги: Каръкът в мен + Идиотът в мен

32,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Радослав Младенов

Издателство: Атеа букс

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 270 + 280

Тегло: 600 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Искате ли да се посмеете от сърце, готови ли сте за увлекателно приключение с находчивите герои на настоящата книга и забавните истории в нея? Ако отговорът е „да”, обърнете гръб на уморителното си ежедневие и се пригответе за много усмивки, защото романът е щедър на комични ситуации, неочаквани обрати и добронамерен хумор, а авторът се е постарал хубавото настроение да не Ви напуска.

„Каръкът в мен” е шеговито пътешествие из мислите на обикновения човек, преследващ красивите моменти от живота и необременен от глупостта на задъханото ни време!

„Като видя усмихнати хора и ми идва ищах да пиша! Сравнявали са ме с кого ли не, но въпреки тези асоциации, аз разсмивам хората по моя си начин!”

— Радослав Младенов , БНТ, 2020 г.

ОСМЕЙ ПЪРВО СЕБЕ СИ, И ЧАК ТОГАВА — ОСТАНАЛИЯ СВЯТ 

Добронамерена ирония на днешната действителност, на човешките амбиции, претенции и глупост. Романът задължително ще Ви разсмее, а каскадата от комични откровения, сменящи се с бясно темпо, ще Ви накара да четете все повече, и повече! Текстът е лек и остроумен, написан на език, с който ежедневно общуваме.

„Идиотът в мен” е книга за многообразието на делниците ни, погледнати откъм забавната им страна, а смехът в нея ще Ви впечатли повече и от неочаквания финал.

Радослав Младенов не за първи път весели своите читатели, а сатиричните му книги и пиеси традиционно се радват на признание от ценителите на тънкия хумор. Самородният му стил, с който разсмива аудиторията, с всеки следващ текст е все по-настъпателен и заразителен. „Идиотът в мен” е юбилеен роман, с който авторът отбелязва двайстата годишнина от началото на творческата си лудост…

„Хубавото на българина е, че черпи приятелите си не само когато има рожден ден, получи диплом или му се пръкне отроче, но и когато се е посмял истински!“

Радо Младенов