• Нов
  • Нов

Всичко за кърменето или почти всичко, но практично

18,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Христина Янева-Хедра

Издателство: Сиела

Година на издаване: 2018 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 516

Тегло: 465 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Как да поставя бебето, така че то да засуче добре?

Как да разбера дали получава достатъчно мляко?

Как да си увелича кърмата?

Отговор на тези и много други въпроси ще получите от Христина Янева – Хедра, IBCLC, сертифициран от международен борд консултант по кърмене.

В тази книга ще намерите решения за най-честите проблеми, с които се сблъсквате около кърменето на бебето си, описани подробно и на достъпен език. С нейна помощ ще се ориентирате по-лесно в купищата противоречиви съвети, ще затвърди мотивацията ви да преодолявате трудностите и ще можете да разчитате на практични идеи за всички етапи от процеса на кърмене – от първото кърмене до захранването и отбиването на бебето.

Ще научите също каква трябва да е диетата на кърмещата майка, как да разберете кои лекарства и козметични продукти са съвместими с кърменето, как може да спрете кърмата по естествен начин.

Христина Янева – Хедра е майка на две деца, сертифициран от международен борд консултант по кърмете и съосновател на Национална асоциация „Подкрепа за кърмене”. Тя е автор на статии в специализирани издания и създател на блога „Кърменето като начин на живо"

9789542825760

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
465 гр.