Коледна книга на българското дете

Коледна книга на българското дете

16,00 лв.
С вкл. данък

Коледна книга на българското дете

Година на издаване: 2010
Брой страници: 96
Корици: твърди
Размери: 22х28.80 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

*Коледа е любимото време на децата от цял свят. Времето на добрите пожелания и играчките, на веселия звън на камбанките и песните край елхата.
*Коледа носи усещането за нещо свидно и мило, за семеен уют и тържественост, когато целият свят грее с милиони светлинки и пъстри гирлянди.
*Коледа е топлината на чувството, че си специален и обичан.
*Коледа е времето на ваканциите и ледените пързалки с шумни лудории до припадък. На зачервените бузи и вкусните закуски на баба. На дългите утринни събуждания и внезапните заспивания с любимото котенце до печката. *На коледарските дружини и сурвакарските благословии. На дребните завоевания и късметчетата в джоба. На трепетните очаквания и щастливите сбъдвания.
*Коледа е времето на подаръците! Времето, когато даряваш обич и получаваш обич! А кой не е чакал с нетърпение и не е гадал какво ще получи в коледната нощ, кой не е бодърствал в очакване на щедрия Дядо!

Всичко това е част от нашата Коледа, част от детството и от живота ни, част от вълшебството на празничната нощ, която ще посрещаме всяка година, докато вие, децата, станете дядовци и баби, и тогава ще откривате отново и отново, заедно с внуците си, тихата радост на КОЛЕДА!

Парнас
9548560860
Нов