Г-н Монк и златната треска

Г-н Монк и златната треска

12,00 лв.
С вкл. данък

Г-н Монк и златната треска

Автор: Лий Голдбърг
Година на издаване: 2011
Брой страници: 304
Корици: меки
Размери: 13х20 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Маниакален. Гениален. Детектив

Още от неразкрития влаков обир от 1962 г., направил го известно, градчето Трабъл в златоносните области на Калифорния се радва на многобройни посетители. Някои идват да видят Музея на златната треска. Но повечето идват в търсене на плячката, която се предполага, че влаковите обирджии са изоставили в „Голдън Рейл Експрес”. Когато пазачът на музея е убит, Монк и неговата асистентка, Натали, са изпратени да разследват. Монк бързо е обсебен от легендарния неразкрит обир, попадайки на изненадваща лична връзка с колоритното минало на града. Към края на златната треска човекът, оценяващ пробите за злато в Трабъл, е чудат тип на име Артемис Монк.

Натали няма как да не забележи фамилната прилика – двамата Монк имат едни и същи поведенчески тикове и притежават умението да разкриват озадачаващи престъпления. Но това може да не е единственото нещо, което свързва миналото с настоящето, и ако не внимава, Монк ще научи как градчето Трабъл (trouble – беда (англ.)) може да оправдае името си.

"Ако харесвате останалите книги от поредицата, тази със сигурност ще ви заплени. Ако все още не сте чели нито една от книгите, не отлагайте повече. Не пропускайте най-забавната крими поредица. Силно препоръчваме!" - San Francisco Chronicle

"Прекрасни обрати на интригата... съвършена класическа мистерия." - Crimespree Magazine

"Много забавен и изобретателен сюжет" - Ellery Queen Mystery Magazine

9789547831520
Нов