Другият и още разкази

Другият и още разкази

14,00 лв.
С вкл. данък

Другият и още разкази

Автор: Бернхард Шлинк
Година на издаване: 2010
Брой страници: 288
Корици: меки
Размери: 13х20 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Ако романът "Четецът" направи Бернхард Шлинк популярен и харесван автор по цял свят, то неговите разкази доказаха силата на таланта му и неоспоримото признание, че той е истинско явление в съвременната европейска литература.
За втори път голямото кино посегна към негова история и то неслучайно.

"Другият" – творба за мъчителното познание на човека до теб, загубата и истината за една любовна връзка задава интересен и разтърсващ хоризонт за невидимите пластове, които обгръщат личността. За пътуването към другите и себе си.

Разказите на Шлинк, от една страна се вписват в най-доброто от европейската традиция на жанра, от друга, прозвучават модерно и неочаквано актуално.

Сънища, тайни, двойнствен живот, картини, под които могат да бъдат открити други, семейни драми. Човекът и неговите предразсъдъци, човекът и неговите страхове, човекът и неговите инстинкти не просто да оцелява, а да се пребори за възможното и невъзможното щастие... И любовта като катарзис и компромис. Това е светът в разказите на Шлинк.

"Филмът "Другият" на режисьора Ричард Ееър, с участието на Лиам Нийсън и Антонио Бандерас поставя въпроса за изневярата и постига дълбината на неочаквания кинопрочит на един литературен шедьовър!
Филм, който напомня за Хичкок." - Observer

 

Съдържание:
Другият
Обрязването
Синът
Жената от бензиностанцията
Сладък грах
Момичето с гущера

9789547831230
Нов